12.06.2024 - Παρουσία και χαιρετισμός του Γ.Γ. της Α.Δ.Α. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου στην ημερίδα του Δήμου Πειραιά (07/05) 03.06.2024 - Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της ΑπΔΑ στο Attica Green Expo 2024 21.05.2024 - Ανακοίνωση ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιά και Νήσων 21.05.2024 - Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού κάτω των ορίων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, για την παροχή υπηρεσιών του αντικειμένου: «Εκτέλεση τελεσίδικων αποφάσεων κατεδάφισης πολεοδομικών αυθαιρέτων στην Περιφέρεια Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 173.432,60€ (εκατόν εβδομήντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα δύο ευρώ και εξήντα λεπτών) με Φ.Π.Α. (CPV: 90720000-0) 21.05.2024 - Συνάντηση εργασίας των Γραμματέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας στα γραφεία της ΑπΔΑ 20.05.2024 - ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιώς & Νήσων: Ραντεβού λήψης βιομετρικών από επενδυτές
Τμήμα Ελέγχου Υλικών & Ποιότητας Δημόσιων Έργων

Το Τμήμα Ελέγχου Υλικών και Ποιότητας Δημοσίων Έργων Αττικής της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου  (Εργαστήριο) είναι αρμόδιο ιδίως για την εκτέλεση δειγματοληψιών και δοκιμών στο εργαστήριο και το εργοτάξιο για τον έλεγχο της καταλληλότητας των εδαφών, των κατασκευαστικών υλικών και υλικών θεμελίωσης των κάθε είδους κατασκευών. Συγκεκριμένα:

  • Εξυπηρετεί τις επιβλέπουσες Υπηρεσίες στο έργο της διασφάλισης της ποιότητας των δημοσίων έργων.
  • Ελέγχει την καταλληλότητα των υλικών στις κάθε είδους κατασκευές, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που υποδεικνύονται στην κείμενη νομοθεσία.
  • Παρέχει βοήθεια στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών δοκιμών.
  • Εξυπηρετεί πολίτες που αναζητούν αξιόπιστο έλεγχο των υλικών που εντάσσονται σε ιδιωτικά έργα.

Το Εργαστήριο, προκειμένου να εκτελέσει δοκιμές (επί τόπου του έργου ή στις εγκαταστάσεις του) καθώς και δειγματοληψίες (όπου εφαρμόζεται):

  • είτε δέχεται αιτήσεις
  • είτε είναι αποδέκτης εγγράφων από διάφορες υπηρεσίες και φορείς, όπου περιγράφονται οι αιτούμενες δοκιμές/δειγματοληψίες.

Για την εκτέλεση των δοκιμών απαιτείται η πληρωμή παραβόλου με τις τιμές να καθορίζονται από την με αριθ. Δ14/48529 Απόφαση έγκρισης τιμολογίου εργαστηριακών και επί τόπου δοκιμών του ΚΕΔΕ (ΦΕΚ 72Β).Τις πληροφορίες για το κόστος των δοκιμών μπορείτε να τις δείτε και μέσω της εφαρμογής e-παράβολο του ιστότοπου www.gsis.gr

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com