9 Ιουλίου 2018
Συνάντηση των Συντονιστών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τον Πρόεδρο της Βουλής στις 06/07/2018

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Σπυρίδων Κοκκινάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαο Βούτση, με αφορμή και την συζήτηση στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών «Μεταρρύθμιση θεσμικού πλαισίου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ») – Ρυθμίσεις για εκσυγχρονισμό πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας ΦΟ.ΔΣ.Α.» και άλλες ρυθμίσεις.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα διοίκησης, οργάνωσης και λειτουργίας του κράτους, καθώς και ο ρόλος των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση, ενόψει και της Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Στη συνάντηση μετείχαν και οι άλλοι συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων καθώς και ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, κύριοι Αντώνιος Συρίγος και Κωνσταντίνος Μορφίδης και το μέλος της ίδιας Επιτροπής και της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κ. Ιωάννης Γκιόλας.

Οι Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους για το ότι ο θεσμός που υπηρετούν διασφαλίζει την καλύτερη λειτουργία του κράτους και εξυπηρετεί τα συμφέροντα πολίτη και δημοσίου.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com