23 Φεβρουαρίου 2024
Συμμετοχή στην Ημερίδα “Τοπική Αυτοδιοίκηση – Πολιτικός Σχεδιασμός Έκτακτης Ανάγκης – Εμπλεκόμενοι Φορείς”

Το στέλεχος του Αυτοτελούς Τμήματος Π.ΑΜ. – Π.Σ.Ε.Α. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτριος Στέλλιου, συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα “Τοπική Αυτοδιοίκηση – Πολιτικός Σχεδιασμός Έκτακτης Ανάγκης – Εμπλεκόμενοι Φορείς” που διοργάνωσε το Αυτοτελές Τμήμα Π.ΑΜ. – Π.Σ.Ε.Α. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Γ.Ε.ΕΘ.Α., των Υπουργείων Εσωτερικού, Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Μετανάστευσης και Ασύλου, Περιφερειών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις καθώς και των Δήμων της χωρικής αρμοδιότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Σχεδιασμό και Υλοποίηση της Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτων Αναγκών ( Π.Σ.Ε.Α. ) σε περιόδους έντασης, κρίσης ή πολέμου και να πραγματοποιήσουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες συναντήσεις στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεργασίας και συντονισμού των Τμημάτων Π.Σ.Ε.Α. όλων των φορέων.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com