10 Νοεμβρίου 2014
Πέντε νέα “4×4” παραδόθηκαν σε δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Πέντε νέα οχήματα “4×4” (1400cc) έχουν πλέον στη διάθεσή τους ισάριθμα δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Την παράδοση των οχημάτων , τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για την αποτελεσματικότερη άσκηση του έργου των δασοφυλάκων, έκανε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, στο δασαρχείο Πεντέλης.

Η αγορά των οχημάτων τύπου Jeep, για τις οργανικές μονάδες της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, βάρυνε εξ’ ολοκλήρου τον προϋπολογισμό της ΑΔ Αττικής και πραγματοποιήθηκε κατόπιν δημόσιου πρόχειρου διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. Τα 4×4 παραδόθηκαν στα δασαρχεία Καπανδριτίου, Μεγάρων ,Αιγάλεω, Κυθήρων κι Αίγινας.

Κατά την παράδοση των οχημάτων ο κ. Αγγελάκας τόνισε: “Η ΑΔ Αττικής καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε, παρά την αυστηρή εισοδηματική πολιτική, οι δασικές υπηρεσίες να είναι καταλλήλως εξοπλισμένες για την άσκηση του έργου τους. Θα ήθελα επίσης να σας ζητήσω να αυξήσετε τις περιπολίες, για την καταπολέμηση της λαθροϋλοτομίας στα δάση της περιφέρειας της Αττικής”.

paradosi_jeep2

paradosi_jeep3

paradosi_jeep4

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com