12.06.2024 - Παρουσία και χαιρετισμός του Γ.Γ. της Α.Δ.Α. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου στην ημερίδα του Δήμου Πειραιά (07/05) 03.06.2024 - Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της ΑπΔΑ στο Attica Green Expo 2024 21.05.2024 - Ανακοίνωση ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιά και Νήσων 21.05.2024 - Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού κάτω των ορίων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, για την παροχή υπηρεσιών του αντικειμένου: «Εκτέλεση τελεσίδικων αποφάσεων κατεδάφισης πολεοδομικών αυθαιρέτων στην Περιφέρεια Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 173.432,60€ (εκατόν εβδομήντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα δύο ευρώ και εξήντα λεπτών) με Φ.Π.Α. (CPV: 90720000-0) 21.05.2024 - Συνάντηση εργασίας των Γραμματέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας στα γραφεία της ΑπΔΑ 20.05.2024 - ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιώς & Νήσων: Ραντεβού λήψης βιομετρικών από επενδυτές

Στην αφετηρία ενός καινούριου ξεκινήματος για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, οι εργαζόμενοι και οι πολίτες έρχονται στην πρώτη γραμμή.

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος έφερε σε πρώτο πλάνο τους εργαζομένους, στην προωθητική συνεργασία των οποίων επενδύει, ώστε να γυρίσει η Διοίκηση σελίδα και να κινείται με ταχύτερους ρυθμούς, πιο κοντά στις ανάγκες της εποχής και τις προτεραιότητες τις οποίες θέτουν μετ’ επιτάσεως οι πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος παρουσίασε τις στρατηγικές στοχεύσεις της κυβέρνησης και του υπουργείου Εσωτερικών, για να ενισχυθεί και εδραιωθεί ο ρόλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ως απαραίτητο γρανάζι της κρατικής μηχανής, στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών, να δίνει λύσεις αλλά και να σχεδιάζει για το μέλλον.

Ο νέος Γραμματέας Αποκεντρωμένης έχει ήδη ξεκινήσει κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με τους επικεφαλής των Τμημάτων, ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, για την ανάδειξη των βασικών προτεραιοτήτων του επόμενου διαστήματος.

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν παρόντες οι:

Υπουργός Εσωτερικών κ. Μαυρουδής Βορίδης, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπ. Εσωτερικών κ. Χαραλαμπογιάννη Βιβή και Σταυριανουδάκης Μιχαήλ, η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπ. Εσωτερικών Βαλατσού Γεωργία, η Συντονίστρια Γενική Διευθύντρια της ΑΔΑ Καρδαμίτση Καλλιόπη, ο Γενικός Διευθυντής Εσωτερικής Λειτουργίας ΑΔΑ Σιαμάτρας Δημήτρης, οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι των τμημάτων ΑΔΑ, ο πρώην Συντονιστής ΑΔΑ Κοκκινάκης Σπυρίδων, οι πρώην Γενικοί Γραμματείς ΑΔΑ Μανιάτης Χαράλαμπος, Καλογεράκης Δημήτρης και Αγγελάκας Εμμανουήλ, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΑΔΑ καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας Ιωαννίδης Γαβριήλ.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη νέα διοίκηση υπό τον Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, δήλωσε πρόθυμος αρωγός στις προσπάθειες της Αποκεντρωμένης να προωθήσει δράσεις διευκόλυνσης των πολιτών της Αττικής, την οποία αναγνώρισε ως μέρος του Επιτελικού Κράτους και διαβεβαίωσε τους εργαζομένους για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, μετά τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com