21.05.2024 - Ανακοίνωση ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιά και Νήσων 21.05.2024 - Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού κάτω των ορίων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, για την παροχή υπηρεσιών του αντικειμένου: «Εκτέλεση τελεσίδικων αποφάσεων κατεδάφισης πολεοδομικών αυθαιρέτων στην Περιφέρεια Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 173.432,60€ (εκατόν εβδομήντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα δύο ευρώ και εξήντα λεπτών) με Φ.Π.Α. (CPV: 90720000-0) 21.05.2024 - Συνάντηση εργασίας των Γραμματέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας στα γραφεία της ΑπΔΑ 20.05.2024 - ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιώς & Νήσων: Ραντεβού λήψης βιομετρικών από επενδυτές 20.05.2024 - Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το ΤΕΕ 20.05.2024 - Επίσκεψη του Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. στην Α.Δ.Α.
3 Σεπτεμβρίου 2014
Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας-Πειραιά

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου

Επίσκεψη στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) πραγματοποίησε ο Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Μανώλης Αγγελάκας, ο οποίος συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη για ζητήματα που απασχολούν τους 18 Δήμους-Μέλη του ΠΕΣΥΔΑΠ.

__________ 1
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης, οι Βουλευτές Α.Νεράντζης, Π.Λαφαζάνης και Τ.Βαμβακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γαβρίλης, οι Δήμαρχοι Κορυδαλλού κ.Κασιμάτης, Αγ.Βαρβάρας κ. Καπλάνης, Αιγάλεω κ. Μπίρμπας, Περάματος κ.Λαγουδάκης, Χαϊδαρίου κ. Σελέκος, καθώς και ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημοσθένης Σταματάτος και Φορείς των Δήμων της ευρύτερης περιοχής.
Υπ’όψιν του κ. Μανώλη Αγγελάκα τέθηκαν φλέγοντα ζητήματα όπως οι διαδικασίες αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Σχιστού, η δημιουργία λιμνοδεξαμενής στο Όρος Αιγάλεω και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.

__________ 2

Ο Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής δεσμεύτηκε ότι οι διαδικασίες αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Σχιστού θα συνεχιστούν κανονικά ώστε να καλυφθεί το συντομότερο δυνατό το σύνολο των 13.000.000 τόνων επικίνδυνων αποβλήτων με ειδικές μεμβράνες για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος. Για τον λόγο αυτό ζητήθηκε από τον ΠΕΣΥΔΑΠ φυτοτεχνική μελέτη για τη φύτευση των περιοχών που θα αποκατασταθούν με δενδρύλλια.

__________ 3

Οι Δήμαρχοι που παρέστησαν στη σύσκεψη έθεσαν στον κ.Αγγελάκα σειρά προβλημάτων που απασχολούν τους Δήμους τους, για τα οποία υπήρξε η δέσμευση ότι στο βαθμό που αφορούν τις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής θα υπάρξει άμεση αντιμετώπισή τους.
Τέλος, ο κ. Αγγελάκας επισκέφθηκε το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, όπου περιθάλπονται 180 αδέσποτα σκυλιά και ενημερώθηκε για τη λειτουργία μονάδας αποτέφρωσης ζώων συντροφιάς που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ.

__________ 4

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com