3 Απριλίου 2017
Απάντηση Α.Δ.Α σχετικά με το άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ με τίτλο « Το κασέ των επίορκων υπαλλήλων για ελληνοποιήσεις »

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017

Στο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας, σήμερα 03/04/2017 στο άρθρο του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Σουλιώτη με τίτλο « Το κασέ των επίορκων υπαλλήλων για ελληνοποιήσεις » αναγράφεται ότι συμμετείχαν στο κύκλωμα και δύο επίορκοι υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πειραιά.

Η ανωτέρω αναφορά είναι απολύτως ανακριβής καθόσον ουδείς υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής φέρεται εμπλεκόμενος στην ανωτέρω υπόθεση. Προς απόδειξη αυτού σας παραπέμπουμε στο από 31/03/2017 Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με τίτλο «Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης πολυμελούς οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην παράνομη νομιμοποίηση αλλοδαπών γυναικών, τριών υποθέσεων διακίνησης ναρκωτικών και υπόθεσης αποπλάνησης ανηλίκων», στο οποίο γίνεται ρητή αναφορά σε υπαλλήλους του Υπουργείου και όχι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=70233&Itemid=1851&lang=)

Κατ’ ακολουθία των ανωτέρω, παρακαλούμε για την άμεση επανόρθωση της ανακρίβειας του δημοσιεύματός σας, η οποία να καταχωρηθεί στην ίδια θέση της εφημερίδας με το ως άνω δημοσίευμα, για αποκατάσταση της αλήθειας, την οποία είμαστε βέβαιοι ότι και εσείς επιθυμείτε να υπηρετείτε.

Η Ασκούσα Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα
Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
Κ. Καλλιόπη Καρδαμίτση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com