12.06.2024 - Παρουσία και χαιρετισμός του Γ.Γ. της Α.Δ.Α. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου στην ημερίδα του Δήμου Πειραιά (07/05) 03.06.2024 - Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της ΑπΔΑ στο Attica Green Expo 2024 21.05.2024 - Ανακοίνωση ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιά και Νήσων 21.05.2024 - Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού κάτω των ορίων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, για την παροχή υπηρεσιών του αντικειμένου: «Εκτέλεση τελεσίδικων αποφάσεων κατεδάφισης πολεοδομικών αυθαιρέτων στην Περιφέρεια Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 173.432,60€ (εκατόν εβδομήντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα δύο ευρώ και εξήντα λεπτών) με Φ.Π.Α. (CPV: 90720000-0) 21.05.2024 - Συνάντηση εργασίας των Γραμματέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας στα γραφεία της ΑπΔΑ 20.05.2024 - ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιώς & Νήσων: Ραντεβού λήψης βιομετρικών από επενδυτές
25 Νοεμβρίου 2014
Βράβευση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για τη συμβολή της στις αναδασώσεις

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Βραβείο για τη συμβολή των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στις αναδασώσεις παρέλαβε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας στην ετήσια τελετή του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους υπαλλήλους μας που δείχνουν καθημερινά την ευαισθησία τους σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να έχουμε μια πιο πράσινη Αττική”, δήλωσε ο κ. Αγγελάκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δράσεις αρωγής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στο πρόγραμμα αναδασώσεων του ΣΠΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και το Δασαρχείο Πεντέλης συμμετείχαν με εθελοντές στις εργασίες αναδάσωσης στις θέσεις “Βρύση Καρακαντά”, “Παίδων”, “Άγιος Πέτρος” καθώς και στις εργασίες ποτίσματος των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν στις ανωτέρω αναδασώσεις. Το 2014 διατέθηκαν συνολικά 170.000 δενδρύλλια για αναδασώσεις και ανάπλαση χώρων πρασίνου Δήμων της Αττικής. Επίσης, εγκρίθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης υδατοδεξαμενής πλήρωσης ελικοπτέρων στο Πεντελικό όρος και πραγματοποιήθηκε η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου για την πρόσβαση στις υδατοδεξαμενές.


Ο δασάρχης Πεντέλης Θανάσης Ρέππας παραλαμβάνει από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη το βραβείο για τη συμβολή του Δασαρχείου στις αναδασώσεις




Βράβευση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Παναγιώτη Σάσσαλου



WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com