12.06.2024 - Παρουσία και χαιρετισμός του Γ.Γ. της Α.Δ.Α. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου στην ημερίδα του Δήμου Πειραιά (07/05) 03.06.2024 - Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της ΑπΔΑ στο Attica Green Expo 2024 21.05.2024 - Ανακοίνωση ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιά και Νήσων 21.05.2024 - Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού κάτω των ορίων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, για την παροχή υπηρεσιών του αντικειμένου: «Εκτέλεση τελεσίδικων αποφάσεων κατεδάφισης πολεοδομικών αυθαιρέτων στην Περιφέρεια Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 173.432,60€ (εκατόν εβδομήντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα δύο ευρώ και εξήντα λεπτών) με Φ.Π.Α. (CPV: 90720000-0) 21.05.2024 - Συνάντηση εργασίας των Γραμματέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας στα γραφεία της ΑπΔΑ 20.05.2024 - ΔΑΜ Νότιου Τομέα, Πειραιώς & Νήσων: Ραντεβού λήψης βιομετρικών από επενδυτές

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Ευρεία σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία των δασικών υπηρεσιών και την έγκαιρη αντιμετώπιση των οργανωτικών προβλημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής, στην Αγία Παρασκευή.

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Μανώλης Αγγελάκας ενημερώθηκε αναλυτικά για τη διάρθρωση των δασικών υπηρεσιών και την πορεία των υπό εκτέλεση έργων, ενώ ειδικότερα αναλύθηκαν τα εξής θέματα:

* Η πορεία ελέγχου των χαρακτηρισμών δασικών ή μη εκτάσεων

* Ο προγραμματισμός εργασιών και έργων του 2014

* Η πορεία κατάρτισης Δασικών Χαρτών

* Η πρόοδος λειτουργίας των Επιτροπών Επιλύσεων Διαφορών (Α’βάθμιες και Β’βάθμιες)

* Το ωράριο λειτουργίας των Δασαρχείων

* Η επιμόρφωση των Δασοφυλάκων με σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής

* Η πλήρης αξιοποίηση του υπάρχοντος εξοπλισμού (αυτοκίνητα και λοιπά μέσα)

* Η έγκαιρη χρηματοδότηση των δασαρχείων ώστε να υλοποιούνται οι αυτοψίες και οι έλεγχοι.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Δασών κ. Καζάσης, ο Διευθυντής Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ.Χριστακόπουλος, οι Διευθυντές Δασών , ο Διευθυντής Αγροτικών Υποθέσεων και οι αρμόδιοι δασάρχες, ενώ συμφωνήθηκε ότι οι συσκέψεις θα πραγματοποιούνται ανά τρίμηνο ώστε να εξετάζεται η πορεία υλοποίησης των Σχεδίων Δράσης βήμα- βήμα.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com